BEROEPSKEUZE

BEROEPSKEUZE ASSESSMENT

Wil je kiezen voor een goed passende baan of slim je talenten benutten? 9 Ways beroepskeuze helpt je om jouw unieke talenten en interesses aan te sluiten bij kansrijke beroepen en sectoren. Een beroepskeuze is vooral zinvol voor mensen die een verkeerde baankeuze hebben gemaakt of, net afstuderen of een loopbaanstap willen nemen.

Werkwijze

Een beroepskeuze bestaat uit 3 onderdelen. Tijdens het eerste gedeelte (zie talent assessment voor uitgebreidere info) ontdek jij jouw unieke talenten. Je ontvang hier boeken over en krijgt hand-outs mee naar huis. Vervolgens relateren we dat aan interesses (onderwerpen, rollen en sectoren). Tenslotte, krijg je een (realistisch) perspectief waar momenteel kansen voor je liggen. Dit is 100% maatwerk en persoonlijke begeleiding.

Resultaten

Voor het beroepskeuze assessment wilde iemand ‘iets met verkopen’ doen. Tijdens de beroepskeuze assessment ontdekten we dat hij vrij assertief was en een fascinatie had voor mensen hun beweegredenen. Op dat moment lagen er kansen op het gebied van Human Resources. Hij had binnen 3 maanden een baan als (Junior) Recruiter. Nu Senior Recruiter.

Investering

Een beroepskeuze assessment kost 575 euro, inclusief btw.

Reserveren?

Voor vragen e-mail naar info@9ways.nl of bel +31(0)624377099. Een beroepskeuze assessment kun je hieronder in de agenda direct reserveren. Mocht je niet tevreden zijn hanteren wij een niet goed geld terug garantie.

Laden...

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.

Bezoekadres

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen