Outplacement voor hoogopgeleide professionals in de regio Amsterdam

Eindigt je arbeidsovereenkomst en gaf je werkgever jou een outplacementbudget mee? 9 Ways begeleidt hoogopgeleide professionals tot 45 jaar in de regio Amsterdam. Dit doen wij middels een unieke outplacementformule gebaseerd op psychologie en bedrijfskunde.

Wij begeleiden bij interne vragen: waar ben ik goed, wat geeft ‘energie’ en wat wil ik? En, externe vragen: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt? Hoe profileer ik mezelf en raak ik in gesprek met interessante werkgevers? Met als doel: vlotte begeleiding naar een vervolgstap die naadloos aansluit op talent, ervaring en ambitie. Elke klant ontvangt een maatwerktraject specifiek afgestemd op behoefte en doelstellingen. Dankzij ons netwerk aan werkgevers in de regio brengen wij – waar mogelijk – je in contact met interessante banen en organisaties.

Wat kost outplacement? Een gemiddeld outplacementtraject kost: €6.000 (tussen €3.000 en €10.000) en duurt gemiddeld 6/9 maanden. Wij willen graag transparant zijn. Bij 9 Ways duurt een standaard outplacementtraject 3/6 maanden en kost: €2.500. Tot op heden heeft 100% een nieuwe baan behaalt. Bij ons telt alleen plaatsing.

Wil je een vrijblijvend intakegesprek? Reserveer een gratis kennismakingsgesprek met Tom Oor via skype of kantoor in Amstelveen en Amsterdam.

Vragen?

Tom Oor

Tom Oor

+31(0) 6 24 377 099

Kantoor

Amstelveen (A’dam/Buitenveldert)

Laan van Kronenburg

1183 AS Amstelveen