Outplacement voor hoogopgeleide professionals in de regio Amsterdam

Outplacement kan een verstandige oplossing zijn voor werkgever en werknemer om uit elkaar te gaan. Daarmee, behoudt een organisatie wendbaarheid en de werknemer kan zijn loopambitie vervolgen.

Eindigt je arbeidsovereenkomst en gaf je werkgever jou een outplacementbudget mee? 9 Ways begeleidt hoogopgeleide professionals tot en met ongeveer 45 jaar in de regio Amsterdam. Ons outplacementtraject is maatwerk en wordt afgestemd op jouw loopbaansituatie. Wij kunnen begeleiden bij de interne vragen: waar ben ik goed, wat wil ik en waar liggen de kansen? En, externe vragen waar liggen kansen op de huidige arbeidsmarkt? Hoe profileer ik mezelf en raak ik in gesprek met potentiele werkgevers? Soms begeleiden wij je naar (deeltijd) ondernemerschap. Dankzij ons netwerk aan organisaties brengen – waar mogelijk – je in contact met organisaties die goed zouden aansluiten bij je loopbaanwensen.

Wat kost outplacement? Een gemiddeld outplacementtraject kost: €6.000 (tussen €3.000 en €10.000) en duurt gemiddeld 6/9 maanden. Wij willen graag transparant zijn. Bij 9 Ways duurt een standaard outplacementtraject 3/6 maanden en kost: €2.500. Tot op heden heeft 100% een nieuwe baan behaalt. Bij ons telt alleen plaatsing.

Wil je een vrijblijvend intakegesprek? Reserveer een gratis kennismakingsgesprek met Tom Oor via skype of kantoor in Amstelveen en Amsterdam.

Onze expert

Tom Oor

Tom Oor

+31(0) 6 24 377 099

Locaties

Hoofdkantoor Amstelveen/Buitenveldert

Laan van Kronenburg

1183 AS Amstelveen

Coachingsruimte Amsterdam West

Hoofdweg 30

1058 BC Amsterdam