RE-INTEGRATIE 2E SPOOR

Is terugkeren in je oude werk niet meer mogelijk en hebben jij en je werkgever besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever? 9 Ways helpt bij re-integratie als je (tijdelijk) ziekt bent naar een passende nieuwe baan.

Werkwijze

Wij begeleiden je in het gehele re-integratie traject: van een assessment om samen in kaart te brengen waar (tijdelijke) grenzen, mogelijkheden en ambities liggen. Vervolgens het uitstippelen en realiseren van een koers die goed aansluit bij jouw talenten, drijfveren en ambities. Wij hebben een eigen bewezen formule en passen deze aan op jouw behoefte, situatie en doelstellingen.

Een traject duurt dikwijls tussen de 6 – 12 sessies van 1.5 uur. En, bestaan uit een mix van online, offline en telefonische (loopbaan)begeleiding. Daarnaast, kun je op onze expertise leunen in een periode waarin jij je wat zwakker kan voelen. Dikwijls kunnen we je sneller aan een nieuwe baan hebben door ons netwerk in de regio Amsterdam/Amstelveen in te schakelen

Investering

Wat kost re-integratie 2e spoor? Bij 9 Ways duurt een re-integratie tussen de 6 – 12 maanden en kost: €2.500 (ex. btw).

Reserveren?

Voor vragen e-mail naar info@9ways.nl of bel +31(0)624377099. Een Re-integratie 2e spoor begint met een kennismakingsgesprek. Het is voor beiden belangrijk om een ‘klik’ te hebben. Je kunt hieronder een kennismakingsgesprek (1 uur) direct in de agenda reserveren.

Laden...

INSPIRATIE VOOR CARRIÈREKANSEN.

Bezoekadres

Nest

Laan van Kronenburg 14

1183 AS Amstelveen