Outplacement voor hoogopgeleide young professionals in de regio Amsterdam

Wat kost outplacement?

 

Een goede werkgever stelt vaak een outplacementbudget beschikbaar om zijn medewerkers te begeleiden naar succes en voldoening in een nieuwe baan. Met dit budget kun je vaak naar eigen inzicht een outplacementbureau kiezen.

Wat kost outplacement? Een gemiddeld outplacementtraject kost: €6.000 (tussen €3.000 en €10.000) en duurt gemiddeld 6/9 maanden. De prijzen zijn een stuk gedaald en de duimregel is dat grotere bureaus meer rekenen. Zij hebben extra overhead en winstmarges.

Vaak is het budget dat jij als werknemers meekrijgt lager. Dit zou betekenen dat je maar een deeltraject kunt doen en/of je tussen ‘wal en schip valt’. Bij 9 Ways duurt een traject tussen de 3 en 6 maanden en kost €2.500. Voor ons heeft outplacement een maatschappelijk belang. Je kunt van een doodlopend spoor een leider worden in een andere functie/sector.

Naast het budget is een persoonlijke klik met outplacementbureau belangrijk. Wil je meer informatie over een mogelijk traject? Kijk hieronder op de casus van PricewaterhouseCoopers. Wil je eens kop koffiedrinken om je te oriënteren? Neem contact met ons en wees welkom op ons kantoor.

Onze expert

Tom Oor

Tom Oor

+31(0) 6 24 377 099

Locaties

Hoofdkantoor Amstelveen/Buitenveldert

Laan van Kronenburg

1183 AS Amstelveen

Coachingsruimte Amsterdam West

Hoofdweg 30

1058 BC Amsterdam